середа, 13 червня 2007 07:04

Викрутили 146 болтів із залізничної колії

У місті Котовську Одеської області минулої середи упіймали трьох злочинців. Протягом кількох днів чоловіки зняли 146 болтів на залізничній колії. Це могло призвести до аварії потяга.

— Про злочин нам повідомили працівники залізниці. Вони саме здійснювали плановий огляд, — розповідають у міській міліції. — На місці ми побачили слід мотоцикла. Він тягнувся 5 кілометрів до села Перельоти.

Слідчі почали опитувати мотоциклістів. Зайшли також до пунктів прийому брухту. В одному з них і знайшли майже всі болти.

Керівник металобази сказав, що їх приніс місцевий фермер. Той же розповів, що болти йому привезли троє чоловіків на мотоциклі. Він віз здавати стару техніку, попросили здати і болти.

Двох із трійці вдалося затримати відразу. Третього ще шукають. Болти чоловіки знімали за допомогою кількох ключів та кувалди. Організатором виявився 30-річний Олексій Жиребков.

Він каже, що на крадіжку пішов заради майбутньої дитини. Мовляв, дружина вагітна й потрібні гроші. Інші двоє просто хотіли підзаробити.

За крадіжку і пошкодження колії чоловікам загрожує до 15 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Викрутили 146 болтів із залізничної колії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі