субота, 05 липня 2008 07:10

Відпочинок у таборі закінчили Днем Нептуна

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Вахтерша оздоровчого табору ”Дельфін” у Полтаві на Святі Нептуна в басейні грала Бабу Ягу
Вахтерша оздоровчого табору ”Дельфін” у Полтаві на Святі Нептуна в басейні грала Бабу Ягу

3 липня у спортивно-оздоровчому таборі "Дельфін" у Полтаві закривали другу зміну табірного сезону. У басейні провели День Нептуна.

У програмі вечора — рукопашні бої, на мечах і шпагах, співи, сучасні, лебедині та східні танці. Учасники — пірати, чорти, русалки, моряки, східні красуні, Нептун — методист табору, пенсіонер Василь Великий, Баба Яга — вахтерша, пенсіонерка Клавдія Нестерова.

Доки протягом 1,5 год. триває вистава, пірати на трибунах випрошують гроші у глядачів:

— Дайте копієчку на фарбу. Не жалійте грошей на ремонт.

У приміщенні басейну облізлі стіни, стеля. Від глядачів, батьків та родичів діти назбирали майже 50 грн.

На сцену виносять пиріг та вітають 12 іменинників, які святкують День народження в червні та липні. Наостанок діти кидають своїх тренерів у басейн та стрибають за ними.

Цього літа у спортивному таборі протягом двох 14-денних турів відпочивали 216 вихованців спортивної школи "Дельфін". Щодня діти мали по два тренування на воді та одне на суші. 80 відпочивальників перебували в таборі безкоштовно, на пільгових умовах. Для спортсменів тур коштував 210 грн. Діти без спортивної підготовки в таборі не займаються.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок у таборі закінчили Днем Нептуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі