четвер, 20 листопада 2008 19:57

Viasat демонструватиме фільми без реклами

Viasat обіцяє ввести до осель усіх українців, де б вони не жили, найкращі канали супутникового телебачення.

Для підключення до послуги не потрібні ані кабель, ані інші проводи. Клієнт купує лише комплект обладнання для підключення до послуги та оформляє підписку.

— Супутникове телебачення від Viasat має ряд переваг. Серед них — величезна кількість цікавих телеканалів, довершена цифрова якість зображення, доступність сигналу в будь-якій точці країни. Окрім того, ми забезпечуємо бездоганний рівень сервісу та інформаційної підтримки клієнтів, — каже Оксана Ферчук, 35 років, директор українського представництва Viasat.

Компанія пропонує українському споживачу на вибір три пакети: "Сімейний", "Популярний" і "Престижний", за ціною від 48 до 135 грн. Левову частку в пакетах займають кіноканали без реклами. У пакеті "Престижний" таких каналів 13, із них найвідоміші — TV 1000, TV 1000 Action, TV 1000 Русское кино, НСТВ (Настоящее Страшное ТВ), Fox Crime і Fox Life. Крім того, пакети містять широкий перелік українських і основних російських телеканалів.

— У той час як звичайне телебачення перетворюється на безперервну рекламну паузу, все більше людей хочуть дивитися якісне телебачення, яке насправді розважає і розвиває, — пояснює Оксана Ферчук. — Так, наприклад, на телеканалі Viasat History: глядачі мають можливість переглядати виключно історичні програми, а не рекламу про макарони, а перегляд кінострічки на кіно-каналі TV 1000 Action займає замість трьох годин — півтори.

Тим жителям України, які вже мають супутникову тарілку, але не задоволені кількістю та якістю каналів, які вони переглядають, Viasat пропонує гідний вибір світових каналів, якісний переклад на українську або російську мову, а також офіційне оформлення відносин між оператором і абонентом, як гарантію, що обрані ним канали не зникнуть, — підкреслила пані Ферчук.

Спеціалісти компанії кажуть, що процедура підключення до телебачення Viasat проста й зрозуміла і що замовити послугу можна просто лежачи на дивані.

Безплатний інформаційний номер Viasat — 8 800 500 4 600. Зателефонувавши, можна замовити послугу.

Зараз ви читаєте новину «Viasat демонструватиме фільми без реклами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі