четвер, 26 серпня 2010 23:36

Велосипедисти шукають роботу із парковкою

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Асоціація велосипедистів Києва оголосила конкурс серед фірм, які найбільше дбають про працівників-велосипедистів. Від 16 серпня отримали чотири заявки.

— Головна умова — біля офісу має бути велопарковка, а в офісі — душова, щоб люди могли освіжитися з дороги, — говорить "ГПУ" киянка 26-річна Ірина Бондаренко з Асоціації велосипедистів.

Ідею про найліпшого працедавця для велосипедистів подала Ірина. Каже, довго шукала роботу із парковкою та душем.

— На роботу їжджу лише велосипедом. Знайшла офіс із душовою, але велопарковки нема. Велосипед виношу на майданчик біля сходів. Такі зручності знайти важко. Телефонували з Донецька. Казали, в них є компанії, які повністю відповідають вимогам.

Зі слів Ірини, умови для велосипедистів у Києві чи не найгірші.

— Доріжок нема. Єдина — на Позняках (спальний район на лівобережжі) і та заставлена машинами. Змушені їздити проїжджою частиною, разом із автомобілями. Рух дуже інтенсивний. Їхати буває страшно. У будь-якому селі велопарковок більше, ніж у Києві. Як правило, офіси не беруть грошей за паркування велосипеда. Коли я подорожувала Західною Україною, то в деяких готелях брали гроші, щоб поставити велосипед у них у підвалі. Це неправильно.

Заявки приймають на електронну адресу [email protected] до 15 вересня. Із 16 до 21 вересня журі із Асоціації огляне офіси, які подали заявки. Потім виберуть переможця. Трьом найкращим працедавцям для велосипедистів вручать цінні подарунки та дипломи. У конкурсі можуть брати участь установи, офіси, склади, магазини будь-якої форми власності в межах столиці та Київської області.

Зараз ви читаєте новину «Велосипедисти шукають роботу із парковкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі