вівторок, 16 листопада 2010 02:45

Валерія Троця підстрелили на полюванні

У суботу, 13 листопада, чоловіча компанія з райцентру Турійськ Волинської області приїхала в ліс неподалік села Осекрів для полювання на дикого кабана. Пролунав постріл, закривавлений мисливець Валерій Троць, 22 роки, упав на землю.

— Один із мисливців нібито побачив кабана. Направив рушницю "Барнардель" 12-го калібру в його сторону, як раптом нагодився молодик. Пораненого одразу завезли до лікарні, — розповідають у Турійському лісовому господарстві.

Троцю куля потрапила у груди. У лікарні помер. У селищі кажуть, що в покійного влучив місцевий житель 52-річний Федір.

— Між чоловіками не було жодної ворожнечі. Це прикра випадковість, — говорить голова Турійської селищної ради Олексій Безсмертний, 47 років. — Ми всі сумуємо — загинула молода людина, єдиний син у батьків.

Односельчани розповідають, що під час операції батьки Валерія чекали в коридорі лікарні. Коли батько почув про смерть сина, знепритомнів. Валерій Троць п'ять років у Києві здобував фах юриста. Там познайомився з дівчиною, яка працювала в Міністерстві економіки. Два місяці тому разом приїхали в Турійськ. Планували одружитися. Троцю обіцяли роботу в районній адміністрації.

Федора називають серйозною людиною, добрим сім'янином. Кажуть, він мисливець із 20-річним стажем.

Ведеться слідство. Зброю вилучили.

Зараз ви читаєте новину «Валерія Троця підстрелили на полюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі