пʼятниця, 10 вересня 2010 03:03

Валентин Демчук закохався у другу віце-міс України по телевізору

"Передайте Юлі з Вінниці, хочу з нею познайомитися. Спочатку попереписуватися, потім, може, й одружитися. Якщо вона захоче", — звертається до редакції "ГПУ" 38-річний Валентин Демчук із села Липне Ківерцівського району Волині. Йому сподобалася 19-річна Юлія Стратегопуло, яка 4 вересня на конкурсі "Міс Україна-2010" виборола титул другої віце-міс.

Юлія навчається на третьому курсі Вінницького торгово-економічного інституту на менеджера туристичної індустрії. У березні стала "Міс Вінниця 2010".

— Коли її побачив, умить закохався! Я нормальний чоловік, працьовитий. Маю три корови, трійку свиней. Кури, гуси — все, як положено. Хата є. Живемо разом з мамою, татом і молодшим братом Миколою. Моїй майбутній жінці тут сподобалося би. У селі більше простору, — говорить Валентин. — Дивилися з братом телевізор. Тоді переключили на "Інтер". Ходять дівчата красиві, а на одну як глянув! Така усмішка, очі, коса до пояса. Почав за неї вболівати. Микола вже спати ліг. Трохи похрапував. Я до телевізора кинувся, звук тихішим зробив. У нас старий "Електрон", пульта нема. Коли ведучий Іван Ургант почав задавати питання, Юля найкраще відповідала. Її спитали, яка головна роль чоловіка. Так знаєте, що сказала? Що чоловік має кохати своїх жінку й дітей. Тільки за ці слова їй перше місце треба дати.

Одразу після трансляції у Валентина виникла ідея написати листа із освідченням.

— Я чоловік старомодний. По телефону, Інтернету, якого взагалі не признаю, нема тої романтики. Спочатку треба добре полистуватися. Пізнати одне одного. У мене крила виросли від любові. За все життя ще нікому не віддавав цього відчуття. Може, Юля і не захоче зі мною спілкуватися. Та якби сказала, що треба їхати за нею із села, я би поїхав. Хотя мама моя, Лідія Петрівна, не була б цьому рада. Вони з батьком про Юлю не знають. Не казав. Шукають жінок нам із братом таких, щоб жили неподалік. Нас у сім"ї п"ятеро братів, одна сестра. Я старший, Микола молодший. Ми з ним поки що не пристроєні. Була у мене одна років 10 тому. Поїхала навчатися на економіста. У нас із нею погляди і розійшлися. Ремонтую автомобілі, побутову техніку. Можу, наприклад, каструлю запаяти. Грошей із людей не деру. Я тих грошей вообще не терплю. Колись працював наладчиком швейних машин, учився на шофера вантажівок, радіотехніка. Руки є, голова тоже. Зі мною не пропадеш.

Ми зв"язалися з Юлею Стратегопуло. Після конкурсу вона відпочивала у місті Нікополь на Дніпропетровщині, звідки родом. Планує повертатися до Вінниці на навчання.

— Мушу засмутити Валентина, але маю хлопця, — каже Юлія. — Йому 20 років, більше нічого про нього не скажу. Листуватися, мабуть, нам не варто. Це не по мені. Та й батьки не дозволили би спілкуватися. Але приємно, що є такі романтичні чоловіки. Чи переїхала б заради коханого в село? З милим, як кажуть, рай і в шалаші. Але який із мене сільський працівник? Раз була в селі у бабусі — і все. Валентин обов"язково знайде свою половинку. Вона десь поряд ходить.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Демчук закохався у другу віце-міс України по телевізору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі