середа, 04 червня 2008 07:11

В Ужгороді закрили всі ринки

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Із понеділка міськрада Ужгорода закрила всі 17 продовольчих ринків міста.

— Півтора року ми нагадували директорам базарів, щоб вони дотримувалися правил торгівлі, — каже заступник міського голови Володимир Бобков. — Територія ринку повинна бути огородженою, кожне торгове місце має бути пронумерованим. Належним має бути й санітарний стан території зі смітниками, холодильником.

Роботу ринків повинні зупинити райуправління МНС, санепідемстанція. Але там стверджують, що не бачили розпорядження і зачиняти ринки не збираються.

— Я в очі не бачив того паперу, — каже заступник головного санітарного лікаря Ужгорода Володимир Орел. — Коли отримаю, тоді й вживатиму заходів.

У місті 1512 підприємців займаються торгівлею на ринках. Поки що вони продовжують працювати. Але обурюються й обіцяють організувати пікет під стінами міськвиконкому.

— Відкрити ринки обіцяють, коли буде протічна вода, смітники. Коли територію приберуть і продезінфікують. То ж за що ми платимо ринковий збір, якщо цих умов досі не створили? — обурюється підприємець Тетяна Біров.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді закрили всі ринки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі