середа, 21 січня 2009 18:39

В обгорілій машині судді знайшли труп

У вівторок о 7.50 до столичної міліції зателефонував невідомий. Він бачив, як у лісі на 25-му кілометрі Бориспільської траси, поблизу селища Проліски, загорівся автомобіль "нісан". Коли на місце трагедії приїхали оперативники, від машини залишився тільки каркас.

— У салоні був труп чоловіка. Особу загиблого ще не встановили, бо всі документи згоріли. Тіло теж. Його відправили на судово-медичну експертизу. Машина зареєстрована на суддю Вищого господарського суду, — розповів "ГПУ" Володимир Поліщук, 43 роки, керівник прес-служби столичного управління МВС.

Кажуть, машина належить Михайлові Михайлюку — судді з розгляду спорів між господарюючими суб"єктами Вищого господарського суду. Однак прізвище загиблого міліціонери зможуть назвати після того, як знімуть відбитки його зубів.

Прізвище Михайлюка пов"язували зі скандалом навколо телекомунікаційних компаній. 2006 року Генпрокуратура порушувала проти нього кримінальну справу за винесення свідомо неправомірного рішення. Його підозрювали в корупції, але до відповідальності не змогли притягнути. А 2007-го президент України присвоїв Михайлюку звання "Заслужений юрист України".

Зараз ви читаєте новину «В обгорілій машині судді знайшли труп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі