вівторок, 15 січня 2008 07:11

Юрій Луценко не врятував подругу з-під поїзда

Житель Дніпродзержинська Дніпропетровської області Юрій Луценко, 31 рік, утратив ліву руку на залізничній станції, коли рятував із-під коліс електропоїзда свою приятельку.

9 січня близько 17-ї години 33-річна львів"янка Вікторія Хорошавчева привезла у Славське Сколівського району Львівщини групу відпочиваючих із Дніпропетровщини. Речі та спорядження залишили на другій платформі.

— Електропотяг Славське–Львів уже мали відігнати на запасну колію, — розповідає Тетяна Маєр, 43 роки, старший інспектор Лінійного управління на Львівській залізниці. — Аби не обходити електричку, туристи вирішили перелізти за сумками під четвертим вагоном.

Юрій уже дістався на інший бік, коли поїзд рушив. Тоді кинувся рятувати Вікторію, яка опинилася між колесами. Усе бачили десятки людей.

— Чоловікові ампутувало ліву руку біля передпліччя, — розповідає 32-річний Віталій Євтух, хірург травмопункту Славської лікарні. — Ми зупинили кровотечу, перебинтували рану, зробили протишокову терапію та відвезли у райлікарню. Жінка померла на місці від великої втрати крові. Колесами їй відтяло руку і ногу.

Луценко досі перебуває в реанімації Сколівської райлікарні. Його стан важкий. Головлікар Іван Щадей заборонив слідчим спілкуватися з потерпілим.

Тетяна Маєр каже, що торік на коліях Львівської залізниці загинуло 48 людей. Травм зазнали 85. За два тижні до Нового року під колесами померли троє осіб, іще шестеро травмувалися.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Луценко не врятував подругу з-під поїзда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі