вівторок, 29 грудня 2009 07:28

Уночі ноутбуки продавали вдвічі дешевше

У ніч на неділю, 27 грудня, у столичному супермаркеті побутової техніки "Комфі" на Петрівці оголосили 50% знижки на техніку. Акція триває з опівночі до шостої ранку.

Охочі зекономити збираються за годину до початку розпродажу. Найбільший ажіотаж — довкола ноутбуків марки "Х"юлетт Паккард", які продавали по 3999 грн і "Самсунґ" по 3555 грн. У інтернет-магазинах вони коштують удвічі дорожче. За 15 хв. до опівночі покупці починають укладати списки.

У залі шумно і душно.

— Дорогие покупатели, сохроняйте спокойствие! — черговий раз повторює в гучномовець хтось із персоналу.

— Какого черта лезешь? — свариться огрядний чоловік на жінку в береті. Вона проштовхується наперед.

Рівно опівночі виносять комп"ютери і складають купою посеред торгової зали. До них не підпускають кілька охоронців. Вони притуляються спинами один до одного. Перших шістьох пропускають до ноутбуків за списком, а потім раптово пускають до коробок усіх клієнтів. Натовп кидається до комп"ютерів, хапають і несуть до кас. Ніхто не перевіряє, чи техніка працює. До шести кас у чергах стоять по 30–40 людей.

— Ну як? Узяв? — питає чоловік іншого. Той червоний, кепка ледве тримається на голові, скронями стікає піт.

— Тєлєк уже в машині, — відповідає.

— А нафіга він тобі?

— Та шара.

Кілька інших столичних магазинів також оголосили про знижки на одяг і взуття. "Комфі" — єдиний супермаркет у Києві, який знижує ціни на певний товар лише вночі.

Зараз ви читаєте новину «Уночі ноутбуки продавали вдвічі дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі