четвер, 07 лютого 2008 07:10

Юнак кинувся під поїзд через три тижні після повернення з армії

У місті Пирятин Полтавської області 1 лютого поховали 22-річного Олександра Дедяєва. Він загинув напередодні під товарним потягом.

— Свідків не було. Він став на рейки й не тікав, — розповідають у МНС.

Три тижні тому чоловік прийшов із армії.

— Сходив в армію й повернувся іншою людиною, — каже брат Олександра Ігор, 24 роки. — У Києві в льотній часті всього три місяці пробув, і його комісували через хворобу. Лікарі кажуть, що депресія почалася, ніби не витримав переміни.

Торік Олександр закінчив Полтавський техуніверситет за спеціальністю "Автомобілі та автомобільне господарство".

— Братові запропонували роботу в районному ДАІ, але перед тим мав відслужити. От і пішов до армії, — веде далі Ігор. — Спочатку йому там подобалося. Потім застудився. Його на місяць у госпіталь поклали. Батько туди поїхав, але Сашко на розмову не йшов. Зізнався тільки, що бачив, як хлопці билися, і злякався.

В Олександра залишилися дружина 22-річна Наіра, та донька Ніна, якій 10 місяців. Сім"я мешкала з бабусею в Пирятині.

— До армії він живчиком був. Йому подобалося машини ремонтувати. Доньку любив, в армії всім її фото показував, — плаче Ігор. — А як повернувся, замкнутий став. Того вечора він поїв, покупався й ліг спати. А вночі вийшов із дому, нікому нічого не сказавши.

Зараз ви читаєте новину «Юнак кинувся під поїзд через три тижні після повернення з армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі