четвер, 06 березня 2008 07:11

Юлію Штуку витягали з колодязя 15 людей

Близько восьмої вечора в неділю 44-річна Юлія Штука з міста Кременець на Тернопільщині стрибнула в колодязь на вул. Підгірній, неподалік своєї хати. Сусідка почула крик. Вирішила дізнатися, звідки він. Біля криниці побачила капці й викликала рятувальників.

— Наш загін прибув на місце за 7 хвилин. Потерпіла була притомна і чітко виконувала всі вказівки. Вона стояла по горло у крижаній воді. Колодязь глибокий — 25 метрів, — розповідає заступник начальника райвідділу МНС Віктор Антонюк, 42 роки. — Надворі вже стемніло, тому працювати було складно. Допомагали і працівники міліції, і сусіди. Загалом це десь 15 людей.

Спочатку рятувальники розібрали верх криниці. Потім спустили всередину 10-метрову драбину і два мотузки. Юлія Василівна обв"язала себе за пояс. Сусіди тим часом принесли ковдри та викликали "швидку".

— У воді потерпіла пробула близько 40 хвилин. Тому з сильним переохолодженням жінку забрали до районної лікарні, — продовжує Віктор Анатолійович. — Чому вона наважилася на такий крок, ніхто не знає.

Нині мешканці Підгірної оминають місце пригоди. По воду ходять на іншу вулицю.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Штуку витягали з колодязя 15 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі