понеділок, 09 липня 2007 07:08

Українця підозрюють у півсотні зґвалтуваннь

50-річний українець Володимир Карпов живе у США з дитинства. 1999 року він прилетів до України, щоб усиновити дитину. У сім"ї, яка організувала дитячий будинок сімейного типу, взяв 7-річну дівчинку. Дитина разом із ним переїхала до Штатів.

Два роки тому прийомна родина теж переселилася до Америки. Вирішила зв"язатися з дівчинкою. Та розповіла, що вітчим сексуально домагався її. Про це відразу повідомили в організацію захисту дітей.

Коли поліція готувала документи на арешт Карпова, він утік. Минулого тижня, після довгого переслідування, його заарештували в мотелі у штаті Каліфорнія. У поліцейських викликали підозру номери машини з іншого штату — Карпов жив у Делавері.

Під час обшуку в багажнику чоловіка знайшли пістолет і замотані у пакет $15 тис. За незаконне зберігання зброї українця затримали. Коли ж ім"я перевірили у базі, виявилося, що його розшукують за зґвалтування.

Карпова підозрюють у 50 випадках сексуального насильства над прийомною донькою.

Зараз ви читаєте новину «Українця підозрюють у півсотні зґвалтуваннь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі