вівторок, 04 жовтня 2011 00:00

Українська модель розважала італійського прем'єра

Автор: фото з сайта www.static.newsland.ru
  Маріанна Ющак виїхала в Італію у 16 років. Як модель знімається для календарів, у рекламних компаніях. На віллу до Сільвіо Берлусконі, де влаштовували секс-вечірки, приїжджала в містечко Анкор
Маріанна Ющак виїхала в Італію у 16 років. Як модель знімається для календарів, у рекламних компаніях. На віллу до Сільвіо Берлусконі, де влаштовували секс-вечірки, приїжджала в містечко Анкор

Прокуратура італійського Мілана опублікувала список 32 жінок, які брали участь у вечірках прем'єр-міністра Сільвіо Берлусконі, 75 років. У нього потрапила українська модель, львів'янка 24-річна Маріанна Ющак.

Берлусконі звинувачують у незаконному зв'язку з неповнолітньою марокканкою. Правоохоронці підозрюють, що він схиляв і інших жінок до проституції. На своїй віллі в містечку Анкор ночами влаштовував секс-вечірки. Берлусконі — найбагатша людина Італії. 2005-го журнал "Форбс" оцінив його статки у $12 млрд. Двічі одружений, має п'ятеро дітей.

Маріанна Ющак народилася у Львові. Із батьками жила в "хрущовці" на вул. Володимира Великого. У 16 років виїхала в Італію. Працювала моделлю. 2004-го посіла четверте місце на одному з міжнародних конкурсів краси, через рік стала "Міс інтімо 2005". Знімається для календарів, у рекламних кампаніях.

До дев'ятого класу навчалася у школі №36.

— Наша Мар'янка — справжня красуня, — каже її колишній класний керівник Оксана Ющишин, 41 рік. Знайомі називають її Мар'яною, хоч за паспортом вона Маріанна. — У тому, що має зв'язки з італійським прем'єром, нічого поганого. Вона вже доросла жінка і сама вирішує, що їй робити. І наголошую — у того пана гарний смак. Мар'янка доказала, що ми, українки, дійсно є гарні.

Оксана Володимирівна викладає українську мову і літературу. Спілкуємося в понеділок в її класі.

— Мар'янці надзвичайно добре вдавалися гуманітарні науки. Та й точні теж — вона ж відмінницею була. Ще до того, як виїхати в Італію назовсім, час від часу їздила туди. Там же її мама жила, Дана. Поїхала за кордон на заробітки, ще коли Мар'яна мала була. Знаю, що постійно кликала доньку до себе.  Але тут, у Львові, жив тато Мар'яни. І дівчинка не хотіла з ним розлучатися. Дуже його любила. Тато помер, коли вона була в дев'ятому класі.

Раз на два роки Маріанна приїжджає в Україну — провідати родичів і друзів.

— Позаторік зустріла її на вулиці. Гарна така. Одягнена по-простому. Сказала, що займається модельним бізнесом і задоволена своїм життям, — говорить Оксана Володимирівна.

Маріанна — єдина донька в батьків. Сусіди кажуть, її брат помер у малому віці. Квартира, де жила родина, на п'ятому поверсі. Там мешкають орендарі. Дверей не відчиняють.

— Я з її мамою років із два тому по телефону спілкувалася, — каже 46-річна Марія Якубовська, мати однокласниці Маріанни. — Розповідала, що вони недалеко від Ватикану живуть. Збиралися на прийом до Папи Римського.

Зараз ви читаєте новину «Українська модель розважала італійського прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі