вівторок, 10 червня 2008 07:12

Учителі востаннє слідкуватимуть за учнями на випускному

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Щороку Міністерство освіти надсилає листи до шкіл, де йдеться про відповідальність учителів за учнів на випускних вечорах. Після закінчення свята директор має надати до міністерства звіт, чи не сталося під час святкування надзвичайних ситуацій. Із наступного року Міносвіти планує зняти з учителів відповідальність за дітей під час випускного. Вони стежитимуть за учнями тільки на святі останнього дзвоника.

— У нас організована вся школа. Один за одного відповідаємо, — каже вчитель математики Валерій Тимчик із села Рея на Житомирщині. — За багаторічну історію в нас у селі не відбувалося ніяких інцидентів. Це міським школам властиво турбуватися про це.

У місті Веселе в Запорізькій області в школі N12 попередньо проінструктували учнів, як треба поводитися на випускному.

— Дійсно, міські хлопці більш продвинуті та бойовиті. Їх хлібом не годуй, дай побитися, — кажуть у школі. — Ми про це знаємо і слідкуватимемо за всім класом. Будуть міліціонери.

У селі Гоголеве Великобагачанського району на Полтавщині вчителі склали графік чергування на випускному. Поки деякі з них відпочиватимуть у кафе, не менше трьох стежитимуть за порядком. Через дві години поміняються.

— Батьки на класних зборах теж затвердили графік чергування з учителями, — розповідає Наталія Лейко, заступник директора.

Зараз ви читаєте новину «Учителі востаннє слідкуватимуть за учнями на випускному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі