середа, 29 серпня 2007 07:11

У жителів Запоріжжя гарячі батареї

У мешканців будинку N25 на вул. Тбіліській у Запоріжжі в квартирах гарячі батареї. Температура в оселях сягає 45 градусів.

— Ось гарячі батареї під вікном, — каже 57-річний Володимир Іванович. — В іншій кімнаті біля балкона — теж.

Така сама ситуація в усій 12-поверхівці. 45-річна Валентина Остапко з 9-го поверху каже що, в квартирі неможливо перебувати.

— Зимою в нас батареї холодні, а от літом — гарячі, — іронічно сміється жінка. — Через таку спеку навіть із кондиціонера гаряче повітря йде.

Удруге за літо в цьому будинку гарячі батареї. Уперше були в червні. Тоді сантехніки за день щось відремонтували, однак нічого не пояснили.

Працівники ЖЕКу в усьому звинувачують мешканців будинку.

— Причина в тому, що жильці без нашого дозволу займаються переобладнанням системи опалення, — розповідає начальник ЖЕКу N61 Анатолій Мєшок. — Тому гаряча вода попадає в систему опалення. Від цього нагрівається радіатор.

За його словами, треба два тижні, щоб перевірити кожну квартиру і знайти тих, у кого гаряче водопостачання врізане в систему опалення. Максимум, що загрожує порушникам, — 17–52 грн штрафу.

Зараз ви читаєте новину «У жителів Запоріжжя гарячі батареї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі