субота, 16 лютого 2008 07:00

У тролейбус для закоханих пенсіонерів не пускали

Автор: фото: Мирослава БОНДАРЕНКО
  Для поїздки тролейбусом Михайло Прошукало і Лариса Радченко (на передньому плані праворуч) приїхали до Чернігова з села Виблі Куликівського району
Для поїздки тролейбусом Михайло Прошукало і Лариса Радченко (на передньому плані праворуч) приїхали до Чернігова з села Виблі Куликівського району

О 15.00 у четвер, у День святого Валентина, на зупинку "Драмтеатр" у Чернігові під"їжджає тролейбус. Люди одразу кидаються в салон, але їх просять вийти. Пояснюють, що пенсіонерів не везуть. Тільки закоханих.

14 лютого вулицями Чернігова чотири години їздив тролейбус для закоханих. Квитки на поїздку розігрували на двох радіостанціях. Акцію до Дня закоханих організувала громадська платформа "Сила громади".

Для поїздки в тролейбусі до Чернігова з села Виблі Куликівського району приїхали Михайло Прошукало, 28 років, і його кохана 36-річна Лариса Радченко.

— Ми з Ларисою півтора року разом живемо, — розповідає Михайло. — Раніше жив із її рідною сестрою Лєною. Та вона пішла в блуд. А Лариса порядна. Я її люблю, тому і зробив такий подарунок.

Лариса каже, що попередній чоловік знущався з неї, бив. А Мишко ласкавий, дарує квіти.

У тролейбусі повно кульок і стрічок, на задньому склі викладене серце. З першим рейсом їде десять пар. У салоні на них чекають ведучий та кондукторки в образі кішок. Координатор "Сили громади" Олександр Ломако, 23 роки, з помічниками дарують жінкам гвоздики. Усім пасажирам наливають в одноразові стаканчики шампанське. Пропонують цукерки-сердечка і презервативи. Усього закупили два ящики шампанського, 10 коробок цукерок, 80 презервативів.

Двоє дівчат розповідають, що їхні хлопці не прийшли, тому вони вирішили покататися вдвох. Кажуть, що люблять одна одну. У тролейбусі чути дружній регіт. Олександр Ломако говорить, що була ідея давати хлопців на прокат самотнім дівчатам. Та бажаючих не знайшлося.

Ведучий проводить кілька конкурсів, серед яких — на найдовший поцілунок. Потім напівоголені "кішечки" з танцювального колективу "The best" у холодному тролейбусі танцюють еротичний танець: труться хвостами, вигинаються біля поручнів.

Поїздка святковим тролейбусом триває 30 хв. Протягом чотирьох годин на ньому покаталося 80 закоханих. Маршрут пролягав повз РАЦС. Але зупинку там не робили.

Наталія Роман купила хлопця за 3,3 гривні

Під час святкування Дня закоханих у Полтаві продавали хлопця. Стати лотом на торгах зголосився студент аграрної академії Юрій Юрченко, 22 роки.
— Я коштую двадцять тисяч доларів. Усе вмію робити, навіть посуд мию, — хвалить себе зі сцени перед Театром ім. Гоголя.
Початкову ціну встановлюють у 25 коп. Дівчата наввипередки підіймають ціну на 5–10 коп. Зрештою Юрія на вечір продають за 3,3 грн учениці школи N16 Наталії Роман, 16 років.
Хлопець із дівчиною обмінюються номерами телефонів. Домовляються зустрічатися. Весь вечір обіймаються, але не цілуються. Кажуть, що спробують продовжити стосунки.
На День Валентина в Україні одружилося 710 пар — у кілька разів більше, ніж у будні.
Найбільше шлюбів зареєстрували на заході країни: 76 — на Львівщині, 44 — на Тернопільщині та 41 — на Івано-Франківщині. Найменше — у Севастополі й на Кіровоградщині — по 6, та на Сумщині — 8.

Ольга СІРЯК

Зараз ви читаєте новину «У тролейбус для закоханих пенсіонерів не пускали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі