Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 07:02

У Сімферополі навчатимуть на астрологів

Перший навчально-консультативний центр із підготовки астрологів мають невдовзі відкрити в Сімферополі.

— Учні вивчатимуть такі науки, як астропсихологія, медична астрологія (в якій всі питання будуть із медицини), хорарна астрологія, або астрологія запитань (тобто відповіді на різні запитання, типу: можна щось робити чи ні), — розповідає "ГПУ" президент Всеукраїнської асоціації астрологів Ірина Журавльова, 63 роки. — Буде також курс політичної астрології. Там вивчатимуть розвиток подій в українській політиці.

Програма навчання в центрі "Астролог" передбачає 452 год. теорії та 271 год. практики. Викладатимуть студентам члени Всеукраїнської асоціації астрологів. Вони вже пройшли необхідну підготовку. Нині програма навчання на розгляді в Міносвіти Криму.

— Міністерство освіти та науки Криму поки що не дало ліцензії на відкриття такої школи. Зате дозволило проводити попередній набір, — каже Журавльова. — Якщо все буде добре, то вже з листопада ми почнемо працювати.

До навчального центру цього року планують набрати 115–120 чоловік. Якщо охочих буде більше, ініціатори готові прийняти більше студентів. Навчання тривалістю 10 місяців коштуватиме 3,5–4 тис. грн.

— Щоб вступити до нас, треба закінчити 10 класів, — зауважує Журавльова. — Оплату за курс ще не приймаємо. Щойно дадуть ліцензію, тоді й студенти платитимуть. Це буде перший такий центр не тільки в Україні, а й у світі.

Зараз ви читаєте новину «У Сімферополі навчатимуть на астрологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути