вівторок, 19 липня 2011 05:15

У вступника на вулиці відібрали гроші

У 18-річного Артема із селища Ланна Полтавської області відібрали гроші. Він приїхав подавати документи у Полтавський національний технічний університет.

— Артем приїжджав у Полтаву кілька днів тому, — розповідає його однокласник Микола Волошин. — Добрався з вокзалу до університету. У приймальної комісії був обід. Він пішов посидіти у парку біля Співочого поля. До нього почали прискіпуватися троє хлопців. Почали вимагати гроші.

Спочатку попросили, мовляв, дай 50 гривень, бо не вистачає на пиво. А далі натякнули, якщо не дасть, то просто так з парку не піде. Він віддав гроші. 2 гривні залишилося. Документи в університет не поніс, зразу на вокзал поїхав. Там сидів довго, батькам боявся подзвонити. Його батько, як узнав, то машиною у Полтаву примчав.

Андрій Лисенко, 17 років, із міста Карлівка на Полтавщині не зміг подати документи у Полтавський педуніверситет. Друзі, з якими приїхав, сховали його паспорт та ідентифікаційний номер.

— Утішав себе, що, мабуть, удома залишив, — розповідає Андрій. — У поїзді друзям збрехав, що подав документи. Соромно було признатися. На вокзалі у Карлівці вони зі сміхом вернули мені документи. Чуть не повбивав їх. Хлопці вибачалися, гроші на білет до Полтави дали.

Зараз ви читаєте новину «У вступника на вулиці відібрали гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі