понеділок, 29 вересня 2008 14:57

У поштарки вкрали 17 тисяч гривень

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

40-річну Зіновію, жительку села Нижні Луб"янки Збаразького району Тернопільщини, звільнили із роботи. Жінка працювала в районному відділенні пошти. У неї із сумки вкрали 17 тис. грн.

У четвер, 11 вересня, жінка забрала на роботі гроші, які мала роздати пенсіонерам. Знайомі запросили її до лазні. Поштарка пішла туди разом із пенсійними грошима.

— Компанія там добре попиячила. Наступного дня потерпіла прокинулася й побачила, що грошей нема. Зрозуміла, що "пахне паленим". Тому одразу прийшла із заявою до нас, — розповідає начальник Збаразького райвідділу міліції Віктор Гулич, 46 років. — Ми запідозрили 36-річного Романа Шпицю та його співмешканку, які й запросили жінку до лазні. Чоловік уже раніше засуджувався за розбій.

Романа затримали за кілька годин. Нині він у слідчому ізоляторі. Проти нього порушили кримінальну справу.

— У п"ятницю чоловік сідав у таксі й хотів їхати до Тернополя. Частину грошей він уже встиг роздати. Так, співмешканці "подарував" 1000 гривень, а її батькові виписав премію в розмірі 300 грн. Коли його затримали, мав при собі 12 712 гривень. Збирався віддавати кредитні борги в обласному центрі, — продовжує Гулич. — Щодо поштарки, то її дії під кримінал не підпадають.

Зіновія розлучена, сама виховує трьох синів. Старша дочка із сім"єю живе окремо.

Зараз ви читаєте новину «У поштарки вкрали 17 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі