вівторок, 12 серпня 2008 07:09

У наметовому містечку боролися з рекламою пива

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Громадська організація "Твереза Україна" протягом тижня на березі Південного Бугу в місті Ладижин на Вінниччині проводила антиалкогольну кампанію.

У наметовому містечку жила майже сотня сімей із дітьми з усіх областей України. Щодня слухали лекції про шкоду алкоголю і тютюну, про самокорекцію свідомості. Тиждень проживання з триразовим харчуванням у таборі коштував 100 грн.

— Людям достатньо семиденного курсу, аби повністю позбутися шкідливих звичок, — розповідає голова організації 42-річний Ігор Лядович. Він 11 років не вживає спиртного й не курить. — Алкоголь та тютюн — це найбільша проблема, яку ніхто не сприймає серйозно. Молодь спивається від пива, але не відчуває цього. А ілюзію безпечності цього напою створює саме реклама.

По завершенні з"їзду члени організації написали листа до РНБО України з пропозицією обмежити рекламу алкоголю та тютюну.

Зараз ви читаєте новину «У наметовому містечку боролися з рекламою пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі