четвер, 22 листопада 2007 07:12

У машину начальника ДАІ врізався п"яний водій

Начальник Управління державтоінспекції МВС України в Кіровоградській області 50-річний Михайло Чульський у ніч із суботи на неділю близько опівночі сидів за кермом "Тойоти-Камрі". Машина стояла в крайній правій смузі з увімкненими габаритними вогнями. Раптом у неї врізалося авто "Рено-Кліо", водій якого виїхав на зустрічну смугу.

— У ту ніч увесь особовий склад разом із керівництвом здійснювали нагляд за дорожнім рухом, — розповідає заступник начальника ДАІ Кіровоградщини Василь Кириченко, 49 років. — "Тойота" припаркувалася в дозволеному місці. Але із зустрічної смуги раптом виїхала машина "Рено-Кліо" і влетіла в службове авто начальника.

Автівка їхала з великою швидкістю і після зіткнення перекинулася. Водія з тяжкими травмами госпіталізували. Згодом експертиза встановила, що чоловік перебував у стані алкогольного сп"яніння.

У Михайла Чульського перелом восьмого ребра та забій реберної дуги. Нині він почувається добре і вже вийшов на роботу.

Правоохоронці з"ясували, що "рено" належить подрузі чоловіка, який сидів за кермом. За кілька годин до цього вони сиділи в барі. Потому чоловік узяв ключі, сів у машину й поїхав. Дозволу на керування автівкою він не мав.

Зараз ви читаєте новину «У машину начальника ДАІ врізався п"яний водій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі