пʼятниця, 27 квітня 2007 07:13

У львівських готелях забронювали всі місця на час Євро-2012

До початку чемпіонату з футболу ЄВРО-2012 приватні фірми збудують у Львові 20 готелів. Два-три з них будуть п"ятизірковими. Міське управління архітектури вже підготувало документи на 30 земельних ділянок.

— Працювати треба якнайшвидше, бо нас постійно лякають "запасними" містами. Мовляв, не впораєтеся — проведемо матчі в Одесі, — розповідає заступник головного архітектора Львова Олесь Ярема, 48 років.

Готелі планують споруджувати в "спальних" районах міста.

— У центрі 12-поверхові гіганти, які закриють куполи церков, будувати не дозволимо, — додає Ярема. — Там тільки відремонтують готелі "Львів" та "Дністер".

Архітектори планують відбудувати готель "Золотий Лев". Зараз на його руїнах стоїть ринок "Добробут".

Земельні ділянки мерія виставлятиме на аукціон. Кажуть, що вже отримали заявки від польських, турецьких і українських інвесторів. Поляки пропонують мережу тризіркових готелів для основної маси туристів. В управлінні архітектури запевняють, що готелі інвестори збудують за два роки.

У Львівській області діють 110 готелів та інших закладів для короткотермінового проживання приїжджих. Вільних місць на час проведення змагань у жодному не залишилося — уже все забронювали.

Зараз ви читаєте новину «У львівських готелях забронювали всі місця на час Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі