середа, 24 жовтня 2007 07:07

У двох квартирах стався витік газу

У Кіровограді на вул. Попова, 11 у двох квартирах дев"ятиповерхового будинку минулого понеділка стався витік газу. Рятувальники та газова служба "Кіровоградгаз" на місце події приїхали відразу після виклику.

— Перший витік газу був у квартирі на четвертому поверсі п"ятого під"їзду. Після того почалася пожежа, — розповідають у прес-службі МНС Кіровоградщини. — Пожежники гасили вогонь, а "газовики" перекрили вентиль у трубі постачання газу. Він знаходиться прямо в квартирі.

За кілька хвилин стався такий самий витік у квартирі на сьомому поверсі під"їзду N6. Пожежі там не було. Працівники газової служби також перекрили постачання газу.

— Через усю цю ситуацію з Дніпропетровськом "газовики" перестрахувалися і повністю перекрили газ та відключили світло в усьому будинку, — кажуть у прес-службі. — Потім вимірювали, чи є газ у квартирах, під"їздах. Усе було в нормі.

Зараз ви читаєте новину «У двох квартирах стався витік газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі