вівторок, 27 березня 2007 15:56

У Донецьку зняли біґборди зі Сталіним

— Гадаю, плакати свою роль виконали. Сталіна ми вивісили не для того, аби скрасити його постать, а щоб наші боржники знали, що їх знайдуть. І вони все одно сплатять, — каже заступник директора комунального підприємства "Донецькміськтепломережа" Олександр Семченко, 29 років.

У неділю та понеділок у Донецьку зняли біґборди із зображенням Йосипа Сталіна із закликом: "Товарищи, это не кино — это жизнь! Кто не платит за тепло — будет наказан". Вони мали висіти до суботи 31 березня.

Існує версія, що біґборди зняли достроково через критику керівників міста та області.

— Наш мер (Олександр Лук"янченко. — "ГПУ") дійсно казав, що плакати зі Сталіним — це радикальне рішення. Безумовно, його слово могло вплинути на те, що їх зняли. Але я не думаю, що він давав такі накази, — упевнений Максим Ровенський з управління зв"язків із громадськістю Донецької міськради.

Перший сталінський плакат повісили 27 лютого, останній — 1 березня. Усього їх було п"ять. За місце для кожного заплатили 1,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку зняли біґборди зі Сталіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі