пʼятниця, 27 липня 2007 07:00

У Дніпропетровську горів міст

— Вогонь почався близько восьмої вечора. Гасити його приїхало шістдесят пожежників. Займання сталося в операторській будці, яка керує всіма механізмами мосту, — розповідають в МНС Дніпропетровщини.

У середу в Дніпропетровську почалася пожежа на Амурському залізничному мості. Рух потягів відразу припинили і повністю відновили лише на ранок — о пів на п"яту. Конструкцію вогонь не пошкодив.

Амурський міст у Дніпропетровську називають Старим. Він у місті один із перших, має дві залізничні колії. Ним їде більшість поїздів, які прибувають сюди. Нагорі проходить траса. Обидва мости з"єднують правий та лівий береги Дніпра.

Попередня причина пожежі на Старому — коротке замикання в операторській. Зазвичай там немає чергового. Інколи приходять, щоб перевірити роботу механізмів або тоді, коли треба розвести міст для пропуску корабля. Окрім Амурського, в Дніпропетровську є ще чотири мости — Мерефо-Херсонський, Південний, Новий та Кайдакський.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську горів міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі