вівторок, 27 січня 2009 17:35

У директора "Артеку" стався серцевий напад

У понеділок о десятій ранку карета "швидкої" шпиталізувала директора Міжнародного дитячого центру "Артек" Бориса Новожилова, 45 років. Діагноз — серцевий напад. Новожилова доправили в реанімацію кардіологічного відділення лікарні "Феофанія". Про це "ГПУ" повідомила начальник інформаційного центру "Артеку" Олена Мех, 31 рік:

— Він збирався в понеділок на зустріч у Кабінет Міністрів. На виході з квартири схопився за серце. Лікарі "швидкої", глянувши на нього, сказали, що потрібно негайно шпиталізувати. Нині він — у реанімації, детальніше про стан здоров"я нічого не відомо. Думаю, що серцевий напад стався через голодування й нервове перенапруження. Він надто переживав за табір.

Борис Новожилов приїхав до Києва 15 січня, аби владнати питання щодо фінансування табору. "Артеку" загрожує закриття, бо уряд не виділив цьогоріч коштів на нього. Новожилов повідомляв, що з жовтня 2008-го працівники закладу не отримують зарплату, 1100 людей можуть стати безробітними. "Артек" уперше за 84 роки існування скасував зимові зміни. 19 січня Новожилов розпочав голодування, аби привернути в такий спосіб увагу чиновників до табору.

Олена Мех згадує, що 2008-го через нерви в Бориса Новожилова також були проблеми із серцем.

Зараз ви читаєте новину «У директора "Артеку" стався серцевий напад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі