пʼятниця, 13 червня 2008 07:14

У Давида Жванії народився син

У четвер о 7.55 в одному з київських пологових будинків Оксана Жванія, 37 років, дружина народного депутата від блоку НУ-НС 40-річного Давида Жванії, народила сина. Хлопчик має зріст 56 см та вагу 3880 г.

— Пологи пройшли легко. Жінка та малюк почуваються чудово, — розповідає "ГПУ" Олена Отрощенко, 35 років, прес-секретар Жванії. — Давид Важаєвич був присутній на пологах. Цілу ніч пробув у пологовому будинку, але майже не хвилювався. Зараз він страшенно радий, у нього просто немає слів.

Новонароджений став четвертою дитиною в сім"ї Жванії. У нього є три доньки: 15-річна Анна, 10-річна Діана та 5-річна Софіко. За словами Отрощенко, хлопчика назвуть Давидом. Батьки заздалегідь дізналися про стать дитини й придумали ім"я.

Найближчим часом дитину хреститимуть.

— Думаю, Давид Важаєвич візьме кумів із родини, з вивірених людей, — каже приятель Жванії Олесь Доній, 38 років. — Особливо після останніх розборок із ним та кумами президента.

2004-го Давид Жванія став хресним батьком Тараса, молодшого сина президента Віктора Ющенка.

Оксана Жванія раніше народжувала в Італії та в Арабських Еміратах. Говорять, на четверті пологи збиралася до Австрії. Чоловік казав, що там "краще роблять анестезію". Однак Оксані не відкрили візи.

Зараз ви читаєте новину «У Давида Жванії народився син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі