пʼятниця, 12 листопада 2010 03:19

У Чехії видали посібник для українських повій

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У Чехії видали буклет для українських повій, які нелегально працюють у цій країні. Соціальні служби на 23 сторінках із картинками у вигляді коміксу дають корисні поради. Кілька сторінок присвятили виліковним та невиліковним хворобам, які можна підхопити від клієнтів. Додали фото статевих органів із симптомами захворювань. Є розділ про запобіжні заходи та презервативи, як їх можна одягнути, аби чоловік не побачив.

— Зв'язався з чеським міністерством соціальної політики. Відповіли, що не видавалося та не існує в природі нічого, що стосувалося би жінок, які займаються проституцією в Чехії. Для них це, як і для мене, новина, — каже Мілан Екерт із посольства Чеської Республіки в Україні.

У міжнародному жіночому правозахисному центрі "Ла Страда Україна" про комікси чеських колег чули, але не бачили.

Схожий буклет, тільки без картинок, роздає в Україні повіям "Міжнародний Альянс із ВІЛ/СНІД".

— Роздаємо комплексні матеріали, як зробити безпечною секс-роботу в Україні. Маємо 15 мобільних клінік, робимо тести та аналізи повіям на місцях. Тільки за минулий рік допомогли 25 тисячам працівниць комерційного сексу, — каже 27-річний Костянтин Перцовський, менеджер "Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІД" в Україні.

Зараз ви читаєте новину «У Чехії видали посібник для українських повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі