понеділок, 25 червня 2007 07:06

У батька Петра Порошенка інсульт

Під час обіду на Крижопільському цукровому заводі у Вінницькій області в генерального директора концерну "Укрпромінвест" 71-річного Олексія Порошенка стався крововилив у мозок. Олексій Іванович — батько народного депутата від "Нашої України" 41-річного Петра Порошенка.

Минулого четверга Олексій Іванович приїхав до Крижопільського району на "мерседесі" з номерами Верховної Ради. У райцентрі пересів у мікроавтобус, який віз журналістів на поля продовольчої компанії "Поділля". Це підприємство входить до концерну "Укрпромінвест", вирощує цукровий буряк і пшеницю. Порошенко-старший хвалився сучасними сільськогосподарськими технологіями і закордонною технікою, що працює на його ланах. Цього року ПК "Поділля" має зібрати рекордний врожай пшениці — 75 центнерів із гектара. Олексій Іванович мав гарний настрій, багато говорив про досягнення. Один раз розмовляв по мобілці з сином Петром.

Групу привезли обідати на цукровий завод. Олексій Іванович їв в окремій кімнаті. О першій дня до журналістів вийшов керівник філії "Поділля" й повідомив, що директорові стало погано. Викликали "швидку", а журналістів відправили мікроавтобусом до Вінниці. Олексія Івановича повезли до столичної клініки "Феофанія". У нього паралізована частина тіла.

Порошенко-старший живе в Києві. На Вінниччину навідується раз або двічі на тиждень. Колись він очолював Вінницьку кондитерську фабрику.

Зараз ви читаєте новину «У батька Петра Порошенка інсульт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі