четвер, 14 серпня 2008 07:07

"Троїцький" знесуть до жовтня

Демонтаж недобудованого торговельно-розважального центру "Троїцький" біля стадіону "Олімпійський" у Києві обіцяють завершити до жовтня. Про це заявив генеральний директор підприємства "Київметробуд" Володимир Петренко.

Нині на будівельному майданчику працюють чотири спеціальні машини.

— Зірвати графік не може ні спека, ні особливості конструкції недобудови. Відповідні роботи ведуться і на поверхні, і знизу, — каже Петренко.

"Троїцький" почали зносити 20 березня 2008-го. Однак Міністерство регіонального розвитку та будівництва заборонило демонтувати комплекс без проектної документації. Тому роботи призупинили.

1 липня "Київметробуд" відновив роботи з демонтажу. Тоді перший заступник голови столичної мерії Анатолій Голубченко пообіцяв, що будівлю знесуть за 100 днів. Однак демонтувати припинили вдруге. Цього разу — через відсутність договору про компенсацію забудовникові від знесеного об"єкта. Після офіційного оформлення угоди роботи знову розпочали 19 липня.

Із міського бюджету на знесення будівлі виділили 23 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Троїцький" знесуть до жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі