середа, 05 грудня 2007 07:10

Троє рибалок втопилися у ставку

У понеділок удень в селі Мануйлівка Маловисківського району Кіровоградщини під час риболовлі втопилися 50-річний Сергій Шелепенко, 29-річний Олексій Зінов"єв та 22-річний Олександр Ганчура. Вони хотіли наловити риби на продаж.

— Чоловіки незаконно рибалили, — каже Віктор Панченко, 36 років, старший слідчий районної міліції. — Випливли на човні, який був вочевидь замалий для трьох людей. Почали розгортати сітку.

Цієї миті човен перекинувся. Чоловіки попадали у крижану воду.

— Усі вони були напідпитку, — веде далі слідчий. — Шелепенко намагався зняти куртку, щоб випливти. Це було видно після того, як знайшли його тіло.

Сергія та Олександра витягли за годину. Допоміг місцевий житель на власному човні. Він зачепив крюком одяг чоловіків і дотягнув їх до берега. Тепер водолази шукають тіло Олексія Зінов"єва.

— Шелепенко — місцевий, майже не випивав, — розповідає жінка з сільради Мануйлівки. — Жив із матір"ю. Колись давно розвівся. Двоє інших — жителі Кіровограда.

Чоловіки були неодруженими та безробітними.

Зараз ви читаєте новину «Троє рибалок втопилися у ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі