Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 00:26

Троє друзів потонули у річці

11 квітня в Полтаві на річці Ворскла поблизу греблі перекинувся моторний гумовий човен, в якому були троє чоловіків. Жодному не вдалося врятуватися. Двох потопельників із води дістали того ж дня. Третього шукали до полудня наступного.

— Там сильний вир і велика глибина, понад 8 метрів. І є знаки, що заборонено купатися й підпливати близько, — каже Віталій Шкаревський із державної служби з надзвичайних ситуацій Полтавщини. — Водолази перекрили шлюз. Під ним знайшли човен і мотор. Тіла віднесло.

Загинули теперішні працівники обласної державної адміністрації 38-річний Сергій Гайдар, 35-річний Володимир Трофименко й колишній — Микола Юрко, 32 роки.

— Двоє — з управління ін­фраструктури та цифрової трансформації. Третій три роки був співробітником департаменту інфраструктури та туризму, — розповіли в ОДА.

Чоловіки поблизу села Вакуленці на околиці Полтави святкували день народження Миколи Юрка. 9 квітня йому виповнилося 32 роки. На човні пливли річкою проти течії неподалік дамби. Підійшли впритул до шлюзів. Це зафіксували камери відеоспостереження.

Зараз ви читаєте новину «Троє друзів потонули у річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути