вівторок, 14 грудня 2010 02:00

Троє дітей отруїлися таблетками для психічно хворих

Увечері 12 грудня до реанімації Жмеринської райлікарні на Вінниччині привезли трьох дітей із села Кам'яногірка. У них виявили гостре отруєння пігулками для лікування шизофреніків. Усі потерпілі — 12-річний Сергій, Альона, 2 роки, та 5-річний Марко, з однієї родини.

— Із ними живе психічно хвора бабуся. Жінка приймає препарат азалептин. Ліки лежали доступно. А в цей час дітки захворіли на грип. Сергій вирішив підлікувати Альонку та Марка. Дав їм по одній із бабусиних пігулок. Випив і сам, — розповідає Світлана Понура з обласного управління МНС.

Мати дітей, Наталія Крижанівська, помітила, що старший син блює, менші в сонливому стані. Одразу викликала "швидку". Медики вчасно надали допомогу дітям. На ранок їхній стан стабілізувався.

— Родина переїхала до нас кілька років тому з сусіднього села. Наташа із чоловіком Віктором, своєю мамою та з чотирма дітками, — каже секретар Кам'яногірської сільради Катерина Ярова, 37 років. — Сім'я живе тимчасовими заробітками Віктора та декретними виплатами за дітей.

Зараз ви читаєте новину «Троє дітей отруїлися таблетками для психічно хворих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі