субота, 16 серпня 2008 07:07

Три чоловіки задихнулися в каналізації

49-річний Володимир Матвійчук був найдосвідченішим чистильником каналізацій у  селищі міського типу Мирному Каланчацького району на Херсонщині. По обіді у вівторок він із двома помічниками чистив 7-метрову каналізацію єдиної п"ятиповерхівки.

Він першим спустився в колектор. Микола, 41 рік та 20-річний Андрій Давидюк  чекали зверху. За кілька хвилин у каналізації стався викид отруйних парів.

— Це секунда діла. Коли в каналізації щось сталося і Володя не піднявся, його полізли рятувати Коля і Андрій. Я сама все через вікно бачила, — розповідає "ГПУ" соціальний працівник Ольга Михайлівна. — Але й ті не вилізли. Здійнявся галас, прилетіло півсела. Ніхто не наважився залазити всередину. Викликали начальство хлопців, приїхали пожежні та "швидка".

Три чоловіки задихнулися отруйними парами. Спеціалісти встановлюють, звідки стався витік.

— Казали, що Володя зачепив якусь трубу, звідки щось бризнуло, — згадує Ольга Михайлівна. — Мабуть, випадково все сталося. Він же був у курсі діла.

Загиблі працювали на Мирненському комбінаті хлібопродуктів. Комунальної служби в селі немає, тому водоканалізаційними роботами займаються на комбінаті. 20-річний Андрій на цій роботі пропрацював місяць.

Наприкінці липня через викид газу під час ремонту каналізації загинули так само три чоловіки в селищі Чаплинка на Херсонщині.

Зараз ви читаєте новину «Три чоловіки задихнулися в каналізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі