пʼятниця, 01 квітня 2011 03:45

"Термiя" — найкращий побутовий інкубатор

Інкубатор "Термія" дає змогу без зайвого клопоту отримати молодий виводок курчат, каченят, гусенят, індичат та іншої птиці.

Вигідно відрізняється від аналогів надійністю, економічністю, зручністю і простотою експлуатації. Завдяки застосуванню елементної бази провідних закордонних виробників гарантовані висока надійність роботи і низький рівень споживання електроенергії.

Наявність двох оглядових вікон забезпечує зручність контролю процесу інкубації. Корпус інкубатора виготовили з якісного теплоізоляційного матеріалу. Це дозволяє зменшити теплові втрати. Завдяки мінімальній масі і компактним габаритним розмірам можна без труднощів переміщувати або переносити апарат.

Для зручності використання панель управління розташована у кришці. На ній є світловий індикатор включення нагрівального елемента. Він дозволяє візуально контролювати роботу приладу.

В інкубаторі передбачена можливість підтримки необхідного рівня вологості повітря. Повітрообмін з довкіллям відбувається шляхом природної вентиляції. У комплект поставки входить термометр. Ним контролюють задану температуру, яка автоматично з високою точністю підтримується протягом усього інкубаційного періоду. Усе це наближає процес інкубації до природного. Тому при закладці здорових яєць інкубатор "Термія" забезпечує високий відсоток виведення птиці.

 

Більш детальна інформація на сайті www.termia.com.ua.

З питань продажу звертайтеся: 21021, м. Вінниця,

Хмельницьке шосе, 145,

тел. 0(432) 55 17 17 begin_of_the_skype_highlighting 0(432) 55 17 17 end_of_the_skype_highlighting.

Зараз ви читаєте новину «"Термiя" — найкращий побутовий інкубатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі