пʼятниця, 04 лютого 2011 06:45

Телефон у шлунку заважає крокодилові їсти

У дніпропетровському океанаріумі "Таємничий острів" готуються оперувати крокодила Гену, 12 років. Хочуть дістати мобільний телефон, який той проковтнув понад місяць тому.

"Нокіа 7390" належить Риммі Головко, 25 років. Вона перед Новим роком знімала на нього риб та рептилій. Біля одного з басейнів упустила мобілку.

— Вона недешева, десь 2 тисячі гривень коштує, — розказує російською Римма. — Там була сім-карта з телефонами людей, котрі для мене важливі.

Через мобільник у шлунку 50-кілограмовий крокодил занедужав, перестав їсти та ходити до туалету.

— Спочатку оперувати ми його не наважувалися, — говорить представник океанаріуму Едвард Манукян, 41 рік. — Подібної практики в Україні ще не було. Аби покращити травлення, годували Гену його улюбленими перепелами з проносним, потім кидали курчат із мезимом.

Та рептилія не їла.

— Зараз запросили лікарів. Спочатку Гену треба зловити, а він у нас агресивний. Потім доставити на рентген. Зрозуміло, що в лікарню, бо рентген-апаратів для крокодилів немає. Коли виявимо, в якій частині застряв мобільник, будемо оперувати. Це ж треба відповідне обладнання, медикаменти, — розповідає працівниця "Таємничого острова" Ольга Терлецька, 45 років.

Зараз ви читаєте новину «Телефон у шлунку заважає крокодилові їсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі