понеділок, 26 лютого 2007 16:52

Таксисти знайшли убивць колеги

Минулого тижня в Херсоні поховали 32-річного таксиста Олександра Чучмана.

За тиждень до загибелі він повіз пасажирку до села Лиманці Снігурівського району Миколаївської області, що за 35 км від Херсона.

26-річна жінка посварилася зі своїм 28-річним співмешканцем. Їхала забрати свої речі. Дорогою таксист начебто поділився, що має інший бізнес і скоро не буде возити пасажирів. Жінка розповіла про це коханцеві.

Через кілька днів Чучмана викликала та сама пасажирка. Знову попросили відвезти до Лиманців. Там таксиста застрелили. Машину забрали, а тіло закопали в лісосмузі.

Дружина почала хвилюватися — чоловік не приїхав ночувати, мобільний не відповідав. Стала телефонувати друзям. Ті звернулися до міліції.

— Нам відмовили у райвідділі, — розповідає колега Олександра. — Сказали, що міг десь загуляти, через те додому не прийшов.

Тоді таксисти вирішили поїхати його останнім маршрутом.

— У дворі клієнта ми побачили сліди від протекторів. Такі були на машині Саші. Він резину незадовго до того міняв, — згадують вони.

Водії таки переконали правоохоронців влаштувати засідку. У будинку затримали чоловіка. Його співучасницю заарештували в Херсоні.

В Олександра Чучмана залишилися дружина та дві доньки, 13 і 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Таксисти знайшли убивць колеги ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі