пʼятниця, 07 вересня 2007 07:09

Сянь Ян Фу вбив себе кухонним ножем

Минулого понеділка в Києві наклав на себе руки 23-річний громадянин Китаю Сянь Ян Фу. О 14.15 чоловік на робочому місці вдарив себе в серце 25-сантиметровим кухонним ножем. Сянь Ян Фу працював кухарем у ресторані "Мандарин" на вул. Набережно-Хрещатицькій, біля 6-го причалу.

— Він стояв за барною стійкою, готував страву. Потім підняв уверх кухонний ніж, вигукнув російською мовою: "Я люблю тебя, родина!" і встромив собі ніж прямо в серце, — розповідає 31-річний Олександр Радкевич із Подільського райуправління міліції.

Правоохоронці знайшли у кишенях самогубці 4 тис. грн, мобільник "Самсунґ" і кілька фішок для гри в казино. Співробітники "Мандарина" розповіли міліції, що Сянь Ян Фу влаштувався на роботу в травні 2007-го. Жив на пр-ті Перемоги. Був відповідальним, ніколи не запізнювався. Працівників ресторану вразило, що Сянь вигукнув останню фразу російською без будь-якого акценту. Китаєць усі чотири місяці, які працював у "Мандарині", спілкувався лише китайською. Російську начебто знав погано.

— Ми обшукали після смерті його квартиру і знайшли там записку. У ній було написано, що він заподіє собі смерть. Дуже важко щось встановити, бо в покійника немає в Києві сім"ї чи родичів, — зазначає Радкевич.

Знайомі китайця розповіли міліціонерам, що покійник зустрічався із киянкою. Навчався в Київському національному лінгвістичному університеті.

Що саме стало причиною суїциду, друзі не здогадуються.

Зараз ви читаєте новину «Сянь Ян Фу вбив себе кухонним ножем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі