середа, 16 січня 2008 07:06

Світлана Мартиненко закип"ятила чайник спирту

У двокімнатній квартирі на другому поверсі 9-поверхівки, що по вулиці Нагнибіди в Запоріжжі, минулого понеділка стався вибух.

До 45-річної Світлани Мартиненко зайшли дві подружки. Невдовзі жінки захотіли випити чаю. Перед тим у них кілька разів відключали воду, тому Мартиненки збирали її в пластикові пляшки. Цього разу води знову не було, тому Світлана налила відкладену про запас воду.

— Як тільки чайник закипів, почала йти сильна пара, а потім він вибухнув, — розповідають у прес-службі МНС Запоріжжя. — Напевно, від якоїсь іскри почалася пожежа.

Через те, що не було води, жінки гасили вогонь ганчірками. Від цього на господарці квартири загорівся одяг. Одна з подруг почала його гасити. Обидві отримали опіки 3–4 ступенів.

Пізніше виявилося, що замість води Світлана налила в чайник спирту. Від вибуху в квартирі вивалило перегородку: гіпсо-картонна стіна впала до сусідів у коридор.

Нині Мартиненко з подругою 48-річною Ніною Холбіт перебувають у лікарні. В них попечені кисті рук, шия та лице. Їхній стан оцінюють як стабільно-важкий.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Мартиненко закип"ятила чайник спирту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі