пʼятниця, 15 лютого 2008 07:13

Свиней годували марихуаною на Черкащині

Сушені коноплі знайшли міліціонери у хліві 44-річної Наталії та 49-річного Вадима Трутненків із села Стецівка Чигиринського району Черкаської області. Хотіли конфіскувати як наркотичне зілля, та селяни запевняли, що годують ними свиней.

— Такого оперативники ще не чули. Кажуть, що від запарених конопель сплять і набирають вагу, — розповідає Наталія Таран із прес-служби обласної міліції. — Правоохоронці вилучили 22 кілограми сухої марихуани. Це тягне на 80 тисяч гривень.

Трутненки пояснили, що коноплю збирали в лісі понад дорогою, а сушили вдома. Сільський голова Стецівки Олександр Профатило називає їх незаможною родиною. У батьків є донька-школярка і син-студент. Родина займається власним господарством, розводять свиней, бичків, індиків. У міліції розповідають, що сім"я не бідує. Жінка не раз хвалилася в селі: щоб гарно жити — треба крутитися.

Правоохоронці затримали Вадима Трутненка із сином, який є лісником в Чигиринському лісгоспі. Обом загрожує позбавлення волі до восьми років. Розмови про годування коноплею свиней є нісенітницею, кажуть у міліції. На зменшення терміну ув"язнення це не вплине.

Зараз ви читаєте новину «Свиней годували марихуаною на Черкащині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі