середа, 01 грудня 2010 07:15

Сумська презентувала кулінарну книжку в День пам'яті жертв Голодомору

27 листопада в День пам'яті жертв Голодомору київська актриса 44-річна Ольга Сумська представила свою кулінарну книжку "Готуємо разом". Презентація відбулася у столичній книгарні "Азбука".

— Кулінарія — це не хобі, а святий обов'язок кожної жінки радувати своїх близьких, — каже Сумська. Біля неї на столі лежить примірник книги, на тарілці — лимони, авокадо, листя салату та кілька гілочок із помідорами чері. — Я люблю поратися на кухні. Буває, що готую по три рази на день. Зібрала близько 300 рецептів: від звичайних основних блюд — до рідкісних, святкових страв. Тут є рецепти салатів, перших м'ясних і рибних страв, вареників, пирогів і тортів.

Книжка вийшла в харківському видавництві "Ранок". Її обсяг — 200 сторінок, вартість — 100 грн.

— Ми не мали наміру проводити презентацію в день пам'яті жертв Голодомору, просто так співпало, — розповідає Юлія Савостіна, організаторка акції. — Презентацію запланували два тижні тому. В останній момент не могли змінити дату проведення. Ми нічого поганого не зробили, у нас не було гучної музики, ніхто не розважався.

Зараз ви читаєте новину «Сумська презентувала кулінарну книжку в День пам'яті жертв Голодомору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі