субота, 21 червня 2008 07:05

Створили базу даних університетів для абітурієнтів

Інформаційну систему "Конкурс" запустило Міністерство освіти та науки.

Із її допомогою абітурієнт зможе відслідковувати кількість заяв на місце, середні та мінімальні бали вступників, конкурс на інші спеціальності та факультети, обсяг держзамовлення. Така інформація про денну та заочну форми навчання.

Сайт системи: http://vstup.info. На головній сторінці — пошук за галузями знань. У переліку більше сорока, починаючи від культури й закінчуючи цивільною безпекою. Вищий навчальний заклад можна вибирати й за пошуком у регіонах.

На сайті є перелік українських навчальних закладів. Якщо вибрати один із них, з"являється інформація про його спеціальності, перелік вступних іспитів та вартість навчання за рік. Також є адреса, сайт в Інтернеті та електронна пошта. Із наступного тижня з"явиться інформація про конкурс абітурієнтів на спеціальності.

За ходом вступної кампанії за допомогою системи слідкуватимуть понад 400 тис. абітурієнтів. Вони успішно пройшли зовнішнє тестування.

Зараз ви читаєте новину «Створили базу даних університетів для абітурієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі