середа, 16 квітня 2008 07:13

Студент-вінничанин обкрадав кредитні картки

20-річний вінничанин кілька місяців тому розмістив в Інтернеті оголошення про працевлаштування у США. Обов"язковим пунктом у резюме були реквізити банківських рахунків.

Але компанії із працевлаштуванням в Америці не існувало. Користуючись даними кредитних карток майбутніх робітників, чоловік через Інтернет вирішив поповнювати мобільний рахунок. Звернутися до афериста встигли понад десять осіб. Але скористатися розробкою він встиг раз. Перерахував на два рахунки по 500 грн.

— Наша служба вийшла на хлопця того ж дня, — каже Ірина Єрмолова з обласного управління СБУ. — Щоб полегшити провину, він при нас переслав назад по кредитках викрадені гроші.

Прізвище студента правоохоронці не розголошують. Він закінчує третій курс одного з вінницьких університетів. Дізнавшись про аферу, керівництво вузу вирішило його відрахувати.

— Ми понад рік працевлаштовуємо в США вінничан. Та ніколи не чула, щоб при заповнюванні анкет просили дані кредитних карток, — розповідає керівник агенції "Ріал-Естейт" Любов Фурман, 28 років. — Якщо помітили схоже — вас хочуть ошукати.

Управління Служби безпеки України Вінниччини просить повідомити громадян про схожі факти за телефоном (0432) 351 662.

Зараз ви читаєте новину «Студент-вінничанин обкрадав кредитні картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі