вівторок, 10 квітня 2007 18:31

Студентка грає на фортепіано на вокзалі

На залізничному вокзалі в Харкові поставили фортепіано. Грати приходить студентка консерваторії Ольга Федорова. Складні класичні твори не виконує. У репертуарі переважно мелодії зі старих кінофільмів.

Більшість пасажирів залишають дівчині гроші. Однак скільки заробляє за день, не зізнається.

— Граю годину вранці й годину ввечері. Це не через гроші. Хочу, щоб люди розслабилися, доки чекають потяги, та й для себе тренуюся, — розповідає 21-річна Ольга. — Публіка тут заклопотана, в кожного свої справи. А я намагаюся не відволікатися й грати, навіть коли оголошують про прибуття поїзда. До того ж тут можна імпровізувати.

Помічник начальника вокзалу Ілля Полежаєв каже, що поставити фортепіано вирішили самі. Залізничники помітили, що після того як почала звучати музика, пасажири стали спокійнішими. Не галасують і не лаються. Правоохоронці вокзалу запевняють — поменшало крадіжок.

Нині адміністрація вокзалу домовляється ще з кількома студентами. Хоче, щоб виконавці змінювали одне одного й музика звучала цілий день.

Зараз ви читаєте новину «Студентка грає на фортепіано на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі