вівторок, 04 березня 2008 07:06

Структуровану воду готують у Бердичеві

Щотижня тільки у Вінниці купують понад тисячу 20-літрових бутлів структурованої p-води. Її називають найчистішою.

— Це особлива вода. Її будова схожа на структуру міжклітинної рідини людини, — каже Сергій Мкртичев, 35-річний дилер фірми "Оріана", яка з початку 2008 року виготовляє та реалізовує p-воду. — Рекомендована для людей з проблемами шлунково-кишкового тракту. Нормалізує також тиск, виводить камені з нирок.

В Україні лише одне підприємство виготовляє таку воду за японською технологією. Розташоване воно в Бердичеві. Свою продукцію продають у Вінницькій, Житомирській та Київській областях. Раніше розповсюджували за системою мережевого маркетингу й коштувала p-вода удвічі дорожче. Тепер її можна замовити в дилерів фірми "Оріана". У магазинах таку поки що не продають.

— Ціна з доставкою не вища за інші. 20-літровий бутель коштує 22–23 гривні. Привозимо щотижня свіжу, щоб вода не втрачала лікувальних властивостей, — веде далі Сергій. — Багато наших клієнтів користуються нею як звичайною, варять на ній їжу.

Штучна p-вода тримає властивості три тижні. А мінералка з артезіанської свердловини вважається структурованою лише перші 2 год. після того, як її добули. Клієнти, що користуються новою водою, задоволені.

— Чистішої поки що не зустрічала, — говорить 60-річна Людмила Канна. — Я на ній готую їжу.

Зараз ви читаєте новину «Структуровану воду готують у Бердичеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі