середа, 23 березня 2011 01:45

Страйкарі ночували у придорожньому готелі

У вівторок опівдні автоколона, яка виїхала у понеділок о такій самій порі зі Львова, подолала 400 км. Водії протестують проти дій уряду, прямують до Києва.

За добу побували в містах Кам'янка-Бузька на Львівщині, Славута на Хмельниччині й Луцьку. Скрізь провели мітинги.

— Зараз під'їжджаємо до Хмельницького, тут нас мають зустріти дуже багато підприємців, — розповідає о 12.10 Роман Чорний, 20 років, член громадської організації "Відсіч". — У кожному місті збираються сотні людей. Увесь час до нас приєднуються машини. За вчорашній день наша колона збільшилася ще на п'ять. Зараз маємо 55 авто. Хто не може їхати з нами до самого Києва, супроводжують по кілька кілометрів.

Страйкарі ночували в придорожньому готелі біля міста Нетішин на Хмельниччині. За ночівлю кожен заплатив 30 грн.

— Це була звичайна гостиниця, де можна дешево переночувати. Без особливих вигод. За все платимо самі. Я із собою взяв 400 гривень, надіюся, вистачить, — продовжує Чорний. — За весь шлях жоден пост ДАІ нас не зупинив. Даїшники навіть допомагають нам. У Славуті перекрили рух транспорту, щоб ми могли нормально проїхати містом.

У понеділок автоколона із семи машин вирушила також із Луганська. У вівторок в обід вона в Запоріжжі.

— Буквально кілька хвилин назад ми провели тут мітинг. Прийшли понад 500 людей. Тут на жителів місцева влада вже не чинить такого тиску, як раніше. Але все одно люди залякані, — говорить Ольга Євстігнєєва, 19 років, член "Відсічі" в Луганську.

На Європейській площі у п'ятницю автомобілісти проведуть мітинг-протест "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!".

Зараз ви читаєте новину «Страйкарі ночували у придорожньому готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі