вівторок, 08 липня 2008 07:13

Старі крісла "Олімпійського" роздадуть райцентрам

Дві тисячі пластикових крісел з "Олімпійського" заберуть на міський стадіон міста Ніжин Чернігівщини. Два тижні тому бригада місцевих працівників поїхала демонтувати їх до Києва. Чиновники від спорту вирішили роздати старі крісла головного стадіону країни райцентрам. Демонтують 72 тис. сидінь.

Чернігівська область заявила про бажання забрати більше як 50 тис. крісел, кажуть в управлінні у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Першими демонтували крісла на "Олімпійському" представники Ніжина. Два тижні відкручували сидіння і складали їх. 4 липня відвезли до райцентру.

— Крісла було дістати складно, але хороші люди пішли назустріч, — каже президент футбольного клубу "Ніжин", директор міського стадіону Шліман Шошов, 68 років. — Тепер наш міський голова шукає спонсорів на встановлення нових трибун. Плануємо зробити навіс над однією. Роздягальні й душові відремонтовані, а поле — краще, ніж у Чернігові. Президент професійної футбольної ліги Равіль Сафіуллін сказав, що ніжинський стадіон відповідає рівню першої ліги.

Зараз ви читаєте новину «Старі крісла "Олімпійського" роздадуть райцентрам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі