четвер, 16 липня 2020 00:51

Спіймали нападників на машину Укрпошти

Трьох підозрюваних у підриві автомобіля Укрпошти затримали поліцейські 10 липня в Києві. Четвертого арештували в райцентрі Лубни на Полтавщині.

"Газель" підірвали закладеною вибухівкою під час розвезення кореспонденції та грошей 7 липня біля села Тишки Лубенського району. Постраждали двоє працівників пошти — 46-річна жінка та чоловік 59 років. Злочинці забрали 2,75 млн грн.

Дві доби за київською адресою, де перебували підозрювані, стежили керівник управління карного розшуку в Полтавській області Віталій Шиян і його заступник Роман Іващенко із групою затримання.

— Чекали, доки вийдуть. У квартиру не заходили, бо в них могла бути зброя. Не хотіли, аби взяли заручників, — говорить полковник поліції Роман Іващенко, 40 років. — Пив каву, коли оперативна служба повідомила, що фігуранти пішли у магазин. Вирішили, найкращий момент для арешту — коли в них у руках будуть пакети. Ми замаскувалися, створили враження буденного двору. Тихенько під'їхала група захоплення. Обрали місце, де було найменше людей. Затримали за секунду.

Підозрювані віком від 29 до 54 років, усі — мешканці Полтавщини. Один — працівник Укрпошти. Більшість украдених коштів повернули.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали нападників на машину Укрпошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі