вівторок, 05 лютого 2008 07:15

Софія Ротару потрапила в аварію

У суботу ввечері автомобіль "Мерседес-600" співачки Софії Ротару, 60 років, зіткнувся з "дев"яткою" поблизу містечка Жовква на Львівщині. Окрім Ротару та водія в авто була її концертна директорка Ольга Коняхіна.

— Щойно розмовляв із Софією Михайлівною по телефону, — говорить концертний директор Ротару в Україні 53-річний Ігор Курильов. — Казала, що почувається нормально, пішла на процедури.

Того дня Ротару виступала на приватній вечірці в Червонограді. Увечері поверталася до Львова, де зупинилася в готелі "Леополіс".

— На вузькій неосвітленій дорозі "мерседес" не розминувся з машиною, що їхала назустріч, — веде далі Курильов. — Автівки зачепилися боками й розлетілися в різні боки, позбивавши придорожні стовпи. На щастя, ніхто не постраждав.

До ДАІ учасники пригоди не зверталися.

— Ми дізналися про інцидент від журналістів, — каже Світлана Добровольська з прес-центру обласної державтоінспекції. — Обдзвонили всі патрулі та лікарні — ніякої інформації про випадок із Ротару в них немає.

Наступного дня Софія Ротару поїхала до Трускавця. Там співачка відновлює сили в одному з найдорожчих санаторіїв міста "Ріксус".

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару потрапила в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі